Rusland’s "Abakan" anti-raketsysteem debuut Dubai, reageren op klanten in het Midden-Oosten

Russian Satellite News Agency gerapporteerd op 17 november, het nieuwste niet-strategische anti-geleidingssysteem ontwikkeld door Rusland "Abakan" debuut in het buitenland in het buitenland in de 2021 Dubai International Air Show. Demeter Hurlipopo, plaatsvervangend chiefontwerper van "Abakan" -systeem, zei: "’Abakan’ 98p6e niet-strategisch anti-defensie Air Defense Missile-systeem is ontwikkeld om moderne en toekomstige niet-oorlogsballistische raketten te vernietigen om te verdedigen tegen strategische militaire industri?le faciliteiten, De overheid en administratieve gebouwen van het land.

Het is de eerste keer, dat wil zeggen, in de 2021 Dubai International Air Show.

"Hij zei ook dat" Aakan "kan worden ge?ntegreerd in een anti-leiding van de luchtverdediging om ervoor te zorgen dat vechten in een van de externe luchtverdedigingssystemen.

Hij zei: "(Deze apparatuur) kan het vermogen van de anti-lead-groep van de luchtverdediging verbeteren om zich terug te trekken tot de vijandelijke ballistische raket om intensief aan te vallen.

"" Abakan "-systeem raakt het doelwit van 45 kilometer, de maximale opname is 25 kilometer. Hij zei ook dat" Abakan "is ontwikkeld in overeenstemming met de resultaten van de potenti?le klantonderhandelingen in het Midden-Oosten.

Hij legde uit: "Klanten hebben zeer gespecialiseerde ge?ntegreerde systemen nodig, alleen voor het bestrijden van ballistische doelen, met een minimaal aantal gevechtswapens, minimale, uitgebreide automatisering.

Hij benadrukte: "Het systeem (‘Abakan’ -systeem) wordt gebruikt om het ballistische doel te vernietigen, dat drie kilometer of minder is in seconden, en een single-fase-raket die binnen 3000 kilometer is gelanceerd.

Deze raket bereikt 3 of 4 km in de tweede snelheid in de ruimte, maar de luchtweerstand is meestal niet meer dan kilometers na het betreden van de atmosfeer.

"(Editor: Chen Yu, Wang Wei) Delen Laat meer mensen zien.