"Beijing 2022 Winter Olympische Spelen en Winter Gehandicapte Vereniging Gehandicapte Service Kennis Handboek" Vrijgegeven

Doe goed in dienst van de mensen met de klantengroep van de klant, is een sleutelelement van de Olympische Winterspelen van Peking 2022 en de Olympische Winterspelen om de "eenvoudige, veilige en prachtige" te bereiken.

Om te voldoen aan de behoeften van mensen met een handicap tijdens het spel, gecombineerd met de huidige epidemische preventie- en controle-behoeften, verbetering van de capaciteit en het niveau van verschillende bedrijfssectoren, dienen alle locaties-teams de klantgroepen van de mensen, Peking Winter Olympische Commissie Paralympics , Georganiseerde "Beijing 2022 Winter Olympische Spelen en Winter Gehandicapte Vereniging Gehandicapten Kennishandboek (hierna" handleiding "genoemd).

De "handleiding" keurt de belangrijkste typen en speciale behoeften van de gehandicapte bevolking in alle belanghebbenden, gecombineerd met de kenmerken van het evenement, kammen en extraheert de praktische kennis- en innovatie-idee?n die van toepassing zijn op de gehandicapten Diensten van de Olympische Olympische Winter gehandicapten in Beijing Associatie. Het maakt gebruik van populaire taal- en beeld-intu?tieve illustraties, introduceert het serviceconcept, servicegebruikers, demonstratietoepassingen en innovatieve aanbevelingen voor gehandicapten, die praktische en effectieve ondersteuning en begeleiding bieden voor het gebied van personen met een handicap, locaties in verschillende bedrijfszalen. Verliet ook de gehoste stad en de Olympische en de Hualian-beweging. Er zijn vier hoofdstukken van "handboek".

Het eerste hoofdstuk is gebaseerd op de introductie van het basisconcept, inclusief de visie van de Olympische Spelen en gehandicapten, Handicap Classification, gehandicapte serviceconcepten en barrièrevrije faciliteiten; het tweede hoofdstuk introduceert etiquette, communicatievaardigheden en servicekwaliteiten; HOOFDSTUK III Combineer verwante servicescène, analyseer de speciale behoeften van gehandicapten, gecombineerd met specifieke omstandigheden, bieden innovatieve idee?n en service praktische kennis; Hoofdstuk 4 introduceert Peking 2022 Winter Olympische Spelen en Winter Paralympisch Warehouse De belangrijkste handicap en speciale behoeften van personen met een handicap bieden inhoud, Serviceniveaus en methoden die zich moeten concentreren op servicemartikelen, serviceniveaus en -methoden. "Handboek" is een baanbrekende baan, heeft de relevante afdelingen van Peking Winter Olympics, de Olympische Olympische Spelen en Winter gehandicapten, de paralympische delegatie, de gehandicapte service-trainingsdeskundigen en vele gerelateerde eenheden.